lauantai 19. syyskuuta 2015

TERVETULOA!

Moi vaan kaikille. Täällä siis kirjoittelee Nokialta tyttö. Omistan kaksi kania. Charlotta´s Amazonite (Masa madagarkar) ja Auringonnousun Jemina (Viola luonnonharmaa perhonen). Sain Masan vasta nyt Hämeenlinnan kisoista La 19.9.15 eli tänään. Violan olen sitten jo saanut jo n. puolivuotta sitten. Molempien kanssa estehyppyä harrastetaan ja molemmat on hyviä siinä. Johanna Boström (Masan kasvattaja) on käynytkin sitten estekisoissa jo pari kertaa ja Violan kanssa oon käynyt vaan kerran Jyväskylässä 15.8.15 eikä sieltä saanut sitten klassausta Viola joten helpoissa sitten vielä mennään. Masa sai juuri Hämeenlinnasta viimeisen klassauksen helposta mutkasta kv mutkaan. Kaneillame on nyt tällähetkellä tai siis oikeastaan Vioalalla on little&biggerin koirien aitauksessa. Masaa ei olla siis vielä kastoroitu joten Masa asuu pikku häkissä nyt jonkin aikaa, koska emme halua tähän talouteen poikasia. Masan luonne on todella kiltti ja kotiutui todella nopeasti. Viola on jonkinverran reviiritietoinen mutta tämän päivän perusteella Viola tulee olemaan kiltti Masalle.

3 kommenttia:

  1. Kiva :) mitänkoulua käyt? Ajattelin vaan että itse käyn Koskenmäenkoulua eli asun itsekkin Nokialla. Oisi kiva tutustua. Voiko sulle tulla jutteleen jossain?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. olen Harjuniityn koulussa eli ihan siinä uudessa koulussa ja juu voi jos on instagram niin directissä ja mun instagram on hertsui

      Poista